Monthly Archive: Квітень 2024

0

ТИЖДЕНЬ ПСИХОЛОГІЇ

 В ході проведення Тижня психології практичним психологом Ганною БЄЛОУС було проведено заняття -тренінг «Психологічний клімат в педагогічному колективі» Метою якого було набути навичок безконфліктного спілкування та встановлення тісного зв’язку між педагогами.

0

ТИЖДЕНЬ ПСИХОЛОГІЇ

23.04.2024 року в ході проведення Тижня психології практичним психологом Ганною БЄЛОУС була проведена арт-терапевтична вправа «Мій настрій»(солоне малювання )з дітьми середніх груп. Малята намалювали весняне сонечко, яке буде всіх зігрівати своїм теплом і тим самим покращить наш настрій.

0

Всесвітній День Землі

Вихованці середньої групи долучилися до проведення Всесвітнього Дня Землі. Малюки вкотре дізналися про необхідність дбайливого ставлення до природи і турботу один про одного, про Землю-як символ єдності. Ми всі однаковою мірою відповідальні за планету і маємо використати всі можливості, щоб...

0

В молодшій “А ” групі “Веселка” було проведене заняття”Як Сонечко подорожує по небу”. На занятті малюки дізналися багато цікавого про Сонце, про планети, які знаходяться в Космосі. Виготовляли аплікацію та мріяли на ракеті полетіти до Сонечка .

0

ГРУПИ КОМПЕНСУЮЧОГО ТИПУ ДЛЯ ДІТЕЙ З ПОРУШЕННЯМ ЗОРУ

В “РАЙДУЖНОМУ” (вул.БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО, 53) функціонують групи компенсуючого типу для дітей з порушенням зору (корекція зору, ортоптичне лікування, реабілітація). Головна мета працівників груп – зміцнення здоров’я, розвиток і формування особистості, забезпечення соціально-психологічної реабілітації шляхом спеціально організованого навчально-виховного процесу в комплексі...

0

За участь у конкурсі #Гратися_і_небоятися_від_UNICEF_Ukraine вихователь старшої групи “Віночок” ЗДО √ 12 “Райдужний” Вікторія СТРИКУН отримала розвивальний матеріал для ігор з дітьми та розвитку ментального здоров’я дошкільнят.