Daily Archive: 24 Березня, 2020

0

Текст пісні «Весна-красна вже прийшла» для вивчення в середніх групах

  Весна-красна вже прийшла, вже прийшла, І тепло нам принесла, принесла. Ясне сонце угорі, .угорі, Засміялось дітворі, дітворі. Славлять землю і пташки, і пташки Зацвітають всі садки, всі садки.

4

Рекомендації для батьків, діти яких відвідують групи для дітей з вадами зору

Проводити гімнастику для очей на початку та кожні 20 хв. заняття з дитиною; 2. Удосконалювати розвиток дрібної моторики руки (перебирання квасолі,нанизування гудзиків); 3. Виконувати завдання з графомоторики(обведення, штрихування); 4. Складання пазлів; 5. Розфарбовування розмальовок.  

0

Життя за новими правилами: що можна і чого не варто робити під час карантину

Просимо всіх дотримуватися рекомендованих правил поведінки, аби запобігти поширенню коронавірусу в Україні. За можливості залишайтеся на домашньому карантині – це суттєво знизить ризик захворювання для вас і ваших близьких.

0

ЯК ПРАВИЛЬНО ВІДМОВИТИ ДИТИНІ?

– Мамо, а можна мені піти погуляти? – Не можна! – А чому? – Тому що я так сказала!       Пригадуєте цю картинку з вашого дитинства? А свої почуття можете пригадати? Здивування, образа, нерозуміння, роздратування, іноді навіть гнів і...

0

Дихальні вправи для дошкільнят

  Дихальна гімнастикадля діток потрібна для кращого розвитку легенів. Ці вправи дитина повинна виконувати вранці та серед дня. В літній час заняття краще проводити на повітрі. Їх також використовують після ранкової гімнастики та після гімнастики пробудження (денний сон), для встановлення...