Інформація про опис страв
БАНОШ ПО ГУЦУЛЬСЬКІ З СИРОМ ТВЕРДИМ
ВАРЕНИКИ ЛІНИВІ З ФРУКТОВИМ СОУСОМ ( МАЛИНОВИМ АБО ВИШНЕВИМ АБО АБРИКОСОВИМ)
ГОЛУБЦІ ЛІНИВІ З КУРЯЧИМ М`ЯСОМ
ГРАТЕН «ЗЕБРА» (запіканка сирна з какао)
ЗРАЗИ КАРТОПЛЯНІ З КУРЯЧИМ М’ЯСОМ ЧОВНИКИ
КАША КУКУРУДЗЯНА З СИРОМ ТВЕРДИМ
КОМПОТ ІЗ СВІЖИХ ФРУКТІВ ( ЯБЛУК АБО ПЕРСИКІВ АБО ВИНОГРАДУ)
КУЛІШ ПШОНЯНИЙ З ФРИКАДЕЛЬКОЮ ТА СМЕТАНОЮ
ПЮРЕ З БОБОВИХ ( ГОРОХУ АБО СОЧЕВИЦІ) З ВЕРШКОВИМ МАСЛОМ
САЛАТ ІЗ СВІЖИХ ОГІРКІВ АБО СОЛОНИХ ОГІРКІВ З ЦИБУЛЕЮ