Інформація про опис страв

БАНОШ ПО ГУЦУЛЬСЬКІ З СИРОМ ТВЕРДИМ

БОРЩ ЧЕРНІГІВСЬКИЙ

БУРЯК ТУШКОВАНИЙ З ЯБЛУКАМИ 

ВАРЕНИКИ ЛІНИВІ З ФРУКТОВИМ СОУСОМ ( МАЛИНОВИМ АБО ВИШНЕВИМ АБО АБРИКОСОВИМ)

ГАРБУЗ ПРИПУЩЕНИЙ

ГОЛУБЦІ ЛІНИВІ З КУРЯЧИМ М`ЯСОМ

ГРАТЕН «ЗЕБРА» (запіканка сирна з какао)

ЗРАЗИ КАРТОПЛЯНІ З КУРЯЧИМ М’ЯСОМ ЧОВНИКИ

ІКРА З БУРЯКА

ІКРА ОВОЧЕВА ЗБІРНА

КАКАО

КАША ГРЕЧАНА В`ЯЗКА

КАША КУКУРУДЗЯНА З СИРОМ ТВЕРДИМ

КАША ПЕРЛОВА В’ЯЗКА  

КАША РИСОВА З ГАРБУЗОМ

КАША ЯЧНА РОЗСИПЧАСТА

КОМПОТ ІЗ АПЕЛЬСИНІВ

КОМПОТ ІЗ СВІЖИХ ФРУКТІВ ( ЯБЛУК АБО ПЕРСИКІВ АБО ВИНОГРАДУ)

КУЛІШ ПШОНЯНИЙ З ФРИКАДЕЛЬКОЮ ТА СМЕТАНОЮ

ПАЛИЧКА   КУРЯЧА

ПУДИНГ З КУРЯТИНИ

ПЮРЕ З БОБОВИХ ( ГОРОХУ АБО СОЧЕВИЦІ) З ВЕРШКОВИМ МАСЛОМ

САЛАТ З ЧЕРВОНОЇ КВАСОЛІ

САЛАТ ІЗ СВІЖИХ ОГІРКІВ АБО СОЛОНИХ ОГІРКІВ З ЦИБУЛЕЮ

СІК АПЕЛЬСИНОВИЙ

СІК ЯБЛУЧНИЙ

СОУС ІЗ СУХОФРУКТІВ ( КУРАГИ)

СУФЛЕ РИБНЕ

ТЮФТЕЛЬКА РИБНА В СМЕТАННО-ТОМАТНОМУ СОУСІ

ФІЛЕ КУРКИ ЗАПЕЧЕНЕ ПІД СИРОМ

ФРУКТИ СВІЖІ ( БАНАН)

ЧАЙ ТРАВ`ЯНИЙ

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *