ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОПИС СТРАВ
БАНОШ ПО ГУЦУЛЬСЬКІ З СИРОМ ТВЕРДИМ
ВАРЕНИКИ ЛІНИВІ З ФРУКТОВИМ СОУСОМ ( МАЛИНОВИМ АБО ВИШНЕВИМ АБО АБРИКОСОВИМ)
ГОЛУБЦІ ЛІНИВІ З КУРЯЧИМ М`ЯСОМ
ГРАТЕН «ЗЕБРА» (запіканка сирна з какао)
ЗРАЗИ КАРТОПЛЯНІ З КУРЯЧИМ М’ЯСОМ ЧОВНИКИ
КАША КУКУРУДЗЯНА З СИРОМ ТВЕРДИМ
КНЕЛІ ІЗ КУРЯТИНИ З РИСОМ В СМЕТАННО ТОМАТНОМУ СОУСІ
КОМПОТ ІЗ СВІЖИХ ФРУКТІВ ( ЯБЛУК АБО ПЕРСИКІВ АБО ВИНОГРАДУ)
КОМПОТ ІЗ СВІЖИХ ФРУКТІВ (ЯБЛУК АБО АПЕЛЬСИН АБО СЛИВ)
КУЛІШ ПШОНЯНИЙ З ФРИКАДЕЛЬКОЮ ТА СМЕТАНОЮ
КУРЯЧИЙ РУЛЕТ ФАРШИРОВАНИЙ ВАРЕНИМ ЯЙЦЕМ
МАКАРОНИ ВІДВАРЕНІ З ТВЕРДИМ СИРОМ
МОРКВА ТУШКОВАНА З ЧОРНОСЛИВОМ
ПЮРЕ БОБОВИХ (ГОРОХУ АБО СОЧЕВИЦІ) З ЦИБУЛЕЮ
ПЮРЕ З БОБОВИХ ( ГОРОХУ АБО СОЧЕВИЦІ) З ВЕРШКОВИМ МАСЛОМ
САЛАТ З КАПУСТИ, МОРКВИ ТА ЯБЛУК
САЛАТ ІЗ СВІЖИХ ОГІРКІВ АБО СОЛОНИХ ОГІРКІВ З ЦИБУЛЕЮ
СУП-ПЮРЕ З ЯЙЦЕМ ТА ФРИКАДЕЛЬКОЮ
СУФЛЕ З ВАРЕНОГО КУРЯЧОГО М’ЯСА ТА РИСУ
ТЮФТЕЛЬКА РИБНА В СМЕТАННО-ТОМАТНОМУ СОУСІ