ПРИМІРНЕ ЧОТИРИТИЖНЕВЕ МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ БФ”ВІДЕНЬ” НА ЛІТНІЙ ПЕРІОД 2025 РОКУ

https://drive.google.com/file/d/1lmwZHFTiWgmMbxcHJ1uN24IK2W6evmnx/view?usp=sharing

https://docs.google.com/document/d/1AfeRx0wLcRad4zDAAExaO_TxEXC-9TK6/edit?usp=drive_link&ouid=117328652489694932390&rtpof=true&sd=true

Понеділок 1 тиждень

 

Найменування страв Алергени Маса нетто, вихід готової страви Хімічний склад продуктів (г) Енергетична цінність

(ккал)

Номер технологічної картки
Білки Жири Вуглеводи
Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

                           Сніданок
Салат із капусти з зеленим горошком 80 1,74 4,76 5,28 67,88 142
Каша вівсяна в’язка ЗГМПЛ 100 2,7 3,25 12,84 90,02 54
Суфле яєчне МПЛГЯ 75 6,79 7,47 6,0 118,5 187
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Молоко кип’ячене МПЛ 200 5,63 5,0 9,45 104,0 99
Черешня свіжа/Банани свіжі 80 0,74 0,32 11,52 51,73 122
Всього за сніданок: 19,7 23,2 54,99 503,13
Сніданок ІІ
Сік виноградний 180 0,9 26,1 106,2 152
Всього за сніданок ІІ:     0,9 26,1 106,2  
Обід
 Салат із свіжих помідорів і огірків 80 0,79 3,96 3,65 51,46 145
Суп картопляний з макаронними виробами МПЛГ 200 2,29 1,79 17,45 94,18 174
Картопляне пюре МПЛ 100 2,62 2,39 19,7 110,16 51
Шніцель рибний натуральний ЯГ 70 14,14 1,82 30,42 121,31 205
Хліб цільнозерновий з сиром твердим ЯМПЛ 30/15 5,6 6,8 6,9 125,5 216
Компот із суміші  сухофруктів 180 0,41 18,89 70,29 83
Всього за обід: 25,85 16,76 97,01 572,90
Вечеря
Буряк тушкований в сметанному соусі МПЛГ 80 1,55 2,91 9,71 67,47 17
Каша гречана розсипчаста МПЛ 40/80 18,86 6,55 0,27 141,25 92
Кнелі із курятини з рисом в сметанно томатному соусі     ЗМПЛ 63/56 14,06 6,81 9,15 163,41 76
Ряжанка МПЛ 125 3,75 7,5 5,12 106,25 215
Апельсини свіжі/Яблуко свіже 80 0,8 0,16 8,8 40,0 196
Всього за вечерю:     39,02 23,93 33,05       518,38  
ВСЬОГО     85,47 63,89 211,15 1700,61

 

 

 

 

Четвер 1 тиждень

 

Найменування страв Алергени Маса нетто, вихід готової страви Хімічний склад продуктів (г) Енергетична цінність

(ккал)

Номер технологічної картки
Білки Жири Вуглеводи
Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

                           Сніданок
Салат із свіжої капусти 80 1,06 4,72 3,46 58,8 214
Банош по-гуцульськи з сиром твердим МПЛЗ 100/7 5,02 6,69 14,99 140,81 3
Паличка куряча ГЯГ 60 14,12 5,00 7,38 134,35 115
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Кисіль молочний МПЛ 200 5,64 5,0 24,74 163,73 75
Полуниця свіжа/Яблуко свіже 80 0,32 0,21 2,45 13,97 121
Всього за сніданок: 28,26 24,02 62,92 582,66
Сніданок ІІ
Персики свіжі/Апельсини свіжі 80 0,72 0,08 8,32 34,4 198
Всього за сніданок ІІ: 0,72 0,08 8,32 34,4
Обід
Томати свіжі 80 0,86 0,06 1,93 12,8 189
Суп український з галушками ГЯ 200/20 2,37 3,44 16,36 105,13 179
Плов із м’ясом курячим ЗМПЛ 150 15,35 17,51 25,23 320,88 236
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Сік виноградний 180 0,9 26,1 106,2 152
Всього за обід: 21,58 23,41 79,52 616,01
Вечеря
Пюре бурякове 80 1,31 4,46 9,85 80,73 129
Каша вівсяна в’язка ЗГМПЛ 100 2,7 3,25 12,84 90,02 54
Суфле сирне зі сметаною ЗПЯМПЛ 160 19,63 19,72 22,19 353,05 239
Йогурт МПЛ 125 5,12 1,87 7,37 71,25 212
Сливи свіжі/Банани свіжі 80 0,48 0,16 8,0 38,4 121
Всього за вечерю:     29,24 29,46 60,25 633,45  
ВСЬОГО     79,80 76,97 211,01 1866,52

 

 

 

 

 

Вівторок 1 тиждень

 

Найменування страв Алергени Маса нетто, вихід готової страви Хімічний склад продуктів (г) Енергетична цінність

(ккал)

Номер технологічної картки
Білки Жири Вуглеводи
Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

                           Сніданок
Салат зі свіжих томатів з солодким перцем 80 0,94 2,1 4,83 39,79 141
Макарони  вироби відварні МПЛ 100 3,48 2,76 23,06 133,03 231
Гуляш курячий Г 43/24 13,22 4,34 5,43 115,59 30
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Сік яблучний 180 0,72 18,54 75,6 155
Сливи свіжі/Банани свіжі 80 0,48 0,16 8,0 38,4 121
Всього за сніданок: 20,94 11,76 69,76 473,41
Сніданок ІІ
 Яблука свіжі/Персик свіжий 80 0,32 0,32 8,32 36,0 196
Всього за сніданок ІІ: 0,32 0,32 8,32 36,0
Обід
Огірок свіжий 80 0,64 0,06 1,82 10,4 109
Суп рисовий з помідорами та сметаною ЗМПЛ 200/8 2,19 4,97 16,2 116,9 177
Булгур Г 100 10,8 4,9 75,2 110,00 263
Тюфтелька куряча (з овочами) МПЛГЯ 88/32 15,58 6,61 15,06 184,03 190
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Компот із сухофруктів( кураги) 180 1,17 21,07 86,76 78
Полуниця свіжа/Апельсини свіжі 80 0,32 0,21 2,45 13,97 121
Всього за обід: 32,8 19,15 141,7 593,06
Вечеря
Пюре морквяне 80 1,13 4,46 8,45 73,35 129
Каша молочна пшоняна   МПЛЗП 200 6,95 8,63 24,04 181,94 255
Сирники МПЛЯГ 120 22,57 14,84        33,19 349,65 241
Йогурт МПЛ 125 5,12 1,87 7,37 71,25 212
Всього за вечерю:     35,77 29,8 73,05 676,19  
ВСЬОГО     89,83 61,03 292,83 1778,66

 

 

 

Середа 1 тиждень

 

Найменування страв Алергени Маса нетто, вихід готової страви Хімічний склад продуктів (г) Енергетична цінність

(ккал)

Номер технологічної картки
Білки Жири Вуглеводи
Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

                           Сніданок
Салат із свіжих томатів 80 0,83 8,12 3,55 89,44 146
Каша ячна розсипчаста МПЛГЗ 100 3,3 2,02 22,21 120,88 70
Риба смажена Г 60 13,22 6,47 1,73 113,97 230
Чай трав’яний 180 200
Хліб цільнозерновий з сиром твердим ЯМПЛ 30/15 5,6 6,8 6,9 125,5 216
Черешня свіжа/Яблуко свіже 80 0,74 0,32 11,52 51,73 122
Всього за сніданок: 23,69 23,73 45,91 501,52
Сніданок ІІ
Сік персиковий            180 0,18 28,62 122,4 153
Всього за сніданок ІІ: 0,18 28,62 122,4
Обід
Салат із свіжих огірків з цибулею 80 0,58 2,53 2,92 34,14 144
Суп гороховий з грінками Г 200/20 7,0 4,85 28,12 184,27 170
Печеня по – домашньому зі свинини МПЛ 140 16,52 19,47 22,69 334,60 140
Какао МПЛ 180 6,41 5,46 10,35 114,5 45
Всього за обід: 30,51 32,31 64,08 667,51
Вечеря
Ікра кабачкова 80 7,78 0,32 67,04 92,29 40
Каша перлова розсипчаста МПЛЗГ 100 3,05 1,96 22,13 119,4 64
Чахохбілі з куркою Г 50/30 14,4 3,32 3,82 104,96 201
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Кефір МПЛ 125 3,9 3,25 4,54 76,82 72
Абрикоси свіжі/Банани свіжі 80 0,53 0,1 9,6 32,53 121
Всього за вечерю:     31,76 11,35 117,03 497,0  
ВСЬОГО     86,14 67,39 225,64 1788,43

 

 

 

П’ятниця 1 тиждень

 

Найменування страв Алергени Маса нетто, вихід готової страви Хімічний склад продуктів (г) Енергетична цінність

(ккал)

Номер технологічної картки
Білки Жири Вуглеводи
Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

                           Сніданок
Морква припущена з родзинками МПЛ 80 1,11 1,07 10,91 52,15 100
Каша манна в’язка на молоці ЗПГМЛ 200 8,2 7,42 31,38 225,29 235
Чай каркаде 180 0,54 19,06 77,5 223
Хліб цільнозерновий з сиром твердим ЯМПЛ 30/15 5,6 6,8 6,9 125,5 216
Черешня свіжа/Яблуко свіже 80 0,74 0,32 11,52 51,73 121
Всього за сніданок: 16,19 15,61 79,77 532,17
Сніданок ІІ
Сік яблучний 180 0,72 18,54 75,6 155
Всього за сніданок ІІ: 0,72 18,54 75,6
Обід
Перець солодкий підсмажений МПЛГЯ 80 4,68 4,62 19,4 134,93 116
Борщ український МПЛ 200 2,75 3,14 13,3 88,75 15
Пюре з гороху з вершковим маслом МПЛ 100 11,26 2,38 25,4 168,2 126
Мафіни з овочами та твердим сиром ГЯМПЛ 90 17,04 7,79 7,68 159,99 98
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Компот із суміші  сухофруктів 180 0,41 18,89 70,29 83
Всього за обід: 38,24 20,33 94,57 693,16
Вечеря
Капуста тушкована Я 80 7,9 2,0 42,7 80,43 48
Омлет драчена МПЛГЯ 60 8,22 9,87 3,75 136,87 112
Каша гречана розсипчаста МПЛ 100 5,2 2,92 25,65 150,28 60
Какао МПЛ 180 6,41 5,46 10,35 114,5 45
Апельсини свіжі/Персики свіжі 80 0,8 0,16 8,8 40,0 196
Всього за вечерю:     28,53 20,41 91,25 522,08  
ВСЬОГО     83,68 56,35 284,13 1823,01

 

 

 

 

Понеділок 2 тиждень

 

 

Найменування страв Алергени Маса нетто, вихід готової страви Хімічний склад продуктів (г) Енергетична цінність

(ккал)

Номер технологічної картки
Білки Жири Вуглеводи
Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

                           Сніданок
Огірок свіжий 80 0,64 0,06 1,82 10,4 109
Каша кукурудзяна з сиром твердим МПЛЗ 100 4,6 5,03 18,28 138,48 61
Паличка куряча ЯГ 60 14,12 5,0 7,38 134,35 115
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Йогурт МПЛ 125 5,12 1,87 7,37 71,25 212
Черешня свіжа/Апельсин свіжий 80 0,74 0,32 11,52 51,73 121
Всього за сніданок: 27,32 14,68 56,27 477,21
Сніданок ІІ
Банани свіжі/Персик свіжий 80 1,2 0,1 17,4 71,0 195
Всього за сніданок ІІ: 1,2 0,1 17,4 71,0
Обід
Капуста білокачанна підсмажена в яйці Я 80 7,9 2,0 42,7 80,43 48
Суп картопляний з макаронними виробами МПЛГ 200 2,29 1,79 17,45 94,18 174
Каша перлова розсипчаста МПЛЗГ 100 3,05 1,96 22,13 119,4 64
Болоньєзе 87 9,27 18,82 4,18 222,21 11
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Сік виноградний 180 0,9 26,1 106,2 152
Всього за обід: 25,51 26,97 122,46 693,42
Вечеря
Салат із свіжих томатів 80 0,83 8,12 3,55 89,44 146
Каша гречана розсипчаста МПЛ 100 5,2 2,92 25,65 150,28 60
Гуляш курячий Г 43/24 13,22 4,34 5,43 115,59 30
Кисіль молочний МПЛ 200 5,64 5,0 24,74 163,73 75
Полуниця свіжа/Яблуко свіже 80 0,32 0,21 2,45 13,97 122
Всього за вечерю:     25,21 20,59 61,82 533,01  
ВСЬОГО     79,24 62,34 257,95 1774,64

 

 

 

 

 

Четвер 2 тиждень

 

Найменування страв Алергени Маса нетто, вихід готової страви

 

Хімічний склад продуктів (г) Енергетична цінність

(ккал)

Номер технологічної картки
Білки Жири Вуглеводи
Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

                           Сніданок
Салат із свіжих помідорів і огірків 80 0,79 3,96 3,65 51,46 145
Плов із м’ясом курячим ЗМПЛ 150 15,35 17,51 25,23 320,88 236
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Кефір МПЛ 125 3,9 3,25 4,54 76,82 72
Черешня свіжа/Апельсин свіжий 80 0,74 0,32 11,52 51,73 121
Всього за сніданок: 22,88 27,44 54,84 571,89
Сніданок ІІ
Сік яблучний 180 0,72 18,54 75,6 155
Всього за сніданок ІІ: 0,72 18,54 75,6
Обід
Салат із капусти з зеленим горошком 80 1,74 4,76 5,28 67,88 142
Суп із сочевиці з м’ясною фрикаделькою Я 200/17 11,45 4,04 17,41 159,08 172
Каша ячна розсипчаста ЗПГМЛ 100 3,33 2,03 22,22 120,88 70
Котлета м’ясна ( яловичина) ГЛПМЯ 80 12,34 14,29 11,81 206,38 241
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Компот із суміші  сухофруктів 180 0,41 18,89 70,29 83
Всього за обід: 31,37 27,52 85,51 695,51
Вечеря
Пюре морквяне 80 1,13 4,46 8,45 73,35 129
Каша боярська(із пшона з родзинками) МПЛЯ 100 5,7 5,11 24,23 164,64 53
Яблуко фаршироване сиром кисломолочним МПЛЯ 150 16,56 9,55 17,96 223,98 207
Какао МПЛ 180 6,41 5,46 10,35 114,5 45
Сливи свіжі/Яблуко свіже 80 0,48 0,16 8,0 38,4 121
Всього за вечерю:     30,28 24,74 68,99 614,87
ВСЬОГО     85,25 79,70 227,88 1957,87

 

 

 

Середа 2 тиждень

 

Найменування страв Алергени Маса нетто, вихід готової страви

 

Хімічний склад продуктів (г) Енергетична цінність

(ккал)

Номер технологічної картки
Білки Жири Вуглеводи
Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

                           Сніданок
Салат із свіжих помідорів і огірків 80 0,79 3,96 3,65 51,46 145
Каша пшенична в’язка з морквою ЗГМПЛ 120 4,42 3,11 27,06 153,08 56
Оладки курячі ГМПЛЯ 93 15,06 6,37 6,85 147,68 110
Ряжанка МПЛ 125 3,75 7,5 5,12 106,25 215
Абрикоси свіжі/Апельсин свіжий 80 0,53 0,1 9,6 32,53 123
Всього за сніданок: 24,55 21,04 52,28 491,0
Сніданок ІІ
Полуниця свіжа/Банан свіжий 80 0,32 0,21 2,45 13,97 121
Всього за сніданок ІІ: 0,32 0,21 2,45 13,97
Обід
Салат із редису 80 0,86 6,76 2,5 74,28 238
Борщ український МПЛ 200 2,75 3,14 13,3 88,75 15
Картопляне пюре МПЛ 100 2,62 2,39 19,7 110,16 51
Шніцель рибний натуральний ЯГ 70 14,14 1,82 30,42 143,31 205
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Сік персиковий 180 0,18 28,62 122,4 153
Всього за обід: 22,65 16,51 104,44 609,9
Вечеря
Салат моркв’яно-яблучний МПЛ 80 2,02 3,4 8,52 69,82 148
Каша манна в’язка на молоці ЗПГМЛ 200 8,2 7,42 31,38 225,29 235
Чай каркаде 180 0,54 19,06 77,5 223
Хліб цільнозерновий з сиром твердим ЯМПЛ 30/15 5,6 6,8 6,9 125,5 216
Апельсини свіжі/Персики свіжі 80 0,8 0,16 8,8 40,0 196
Всього за вечерю:     17,16 17,78 74,66 538,11  
ВСЬОГО     64,68 55,54 233,83 1652,98

 

 

Вівторок 2 тиждень

 

Найменування страв Алергени Маса нетто, вихід готової страви

 

Хімічний склад продуктів (г) Енергетична цінність

(ккал)

Номер технологічної картки
Білки Жири Вуглеводи
Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

                           Сніданок
Буряк тушкований в сметанному соусі МПЛГ 80 1,55 2,91 9,71 67,47 17
Макарони відварні з овочами 120 4,03 2,77 25,83 145,17 95
Варене яйце 40 5,08 4,6 0,28 62,8 211
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Кефір МПЛ 125 3,9 3,25 4,54 76,82 72
Сливи свіжі/Яблуко свіже 80 0,48 0,16 8,0 38,4 122
Всього за сніданок: 17,14 16,09 58,26 461,66
Сніданок ІІ
Сік виноградний 180 0,9 26,1 106,2 152
Всього за сніданок ІІ: 0,9 26,1 106,2
Обід
Салат із свіжої капусти 80 1,06 4,72 3,46 58,8 214
Суп польовий з сметаною МПЛЗ 200/9 2,14 3,3 14,21 94,09 176
Пюре з бобових (гороху або сочевиці) з цибулею 100 10,34 3,2 24,4 167,2 127
Котлета натуральна з філе курки панірувальна в сухарях ГЯ 65 10,65 3,95 5,52 130,76 86
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Компот із плодів сушених (родзинок) 180 0,41 24,53 93,06 79
Всього за обід: 26,70 17,57 82,02 614,91
Вечеря
Салат з моркви 80 0,94 4,08 10,04 75,6 219
Пудинг сирно-яблучна МПЛЗЯ 178 20,43 15,0 25,97 310,01 124
Какао МПЛ 180 6,41 5,46 10,35 114,5 45
Персики свіжі/Банан свіжий 80 0,72 0,08 8,32 34,4 198
Всього за вечерю:     28,5 24,62 54,68 534,51  
ВСЬОГО     73,24 58,28 166,38 1717,28

 

 

П’ятниця 2 тиждень

 

Найменування страв Алергени Маса нетто, вихід готової страви Хімічний склад продуктів (г) Енергетична цінність

(ккал)

Номер технологічної картки
Білки Жири Вуглеводи
Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

                           Сніданок
Капуста тушкована Г 80 1,93 2,8 6,46 59,2 232
Омлет драчена МПЛГЯ 60 8,22 9,87 3,75 136,87 112
Каша  молочна гречана ЗПМПЛ 200 7,64 7,7 23,52 192,6 223
Чай трав’яний 180 200
Хліб цільнозерновий з сиром твердим ЯМПЛ 30/15 5,6 6,8 6,9 125,5 216
Яблука свіжі/Груша свіжа 80 0,32 0,32 8,32 36,0 198
Всього за сніданок: 23,71 27,49 48,95 550,17
Сніданок ІІ
Банани свіжі/Черешня свіжа 80 1,2 0,1 17,4 71,0 195
Всього за сніданок ІІ: 1,2 0,1 17,4 71,0
Обід
Кабачки натуральні смажені Г 80 0,98 2,88 8,01 58,61 43
Борщ Полтавський з галушками ГЯ 200/8/36 3,43 4,68 21,63 139,77 14
Картопля тушкована з цибулею та томатом МПЛ 100 2,45 3,48 19,68 118,55 50
Хлібець рибний МПЛГЯ 72 11,88 4,2 5,19 106,41 199
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Компот із плодів сушених (кураги) 180 1,17 21,07 86,76 78
Всього за обід: 22,01 17,64 85,48 581,10
Вечеря
Буряк тушкований в сметанному соусі МПЛГ 80 1,55 2,91 9,71 67,47 17
Банош по-гуцульськи з сиром твердим МПЛЗ 100/7 5,02 6,69 14,99 140,81 3
Відбивна куряча Г 70 16,47 5,83 8,61 156,74 228
Йогурт МПЛ 125 5,12 1,87 7,37 71,25 212
Абрикоси свіжі/Апельсин свіжий 80 0,53 0,1 9,6 32,53 121
Всього за вечерю:     28,69 17,40 50,28 468,8  
ВСЬОГО     75,61 62,53 202,11 1671,07

 

 

 

Понеділок 3 тиждень

 

Найменування страв Алергени Маса нетто, вихід готової страви Хімічний склад продуктів (г) Енергетична цінність

(ккал)

Номер технологічної картки
Білки Жири Вуглеводи
Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

                           Сніданок
Томати свіжі 80 0,86 0,06 1,93 12,8 189
Резотто з зеленим горошком та  твердим сиром ЗПМПЛ 120 4,42 5,98 17,18 141,35 134
Нагетси курячі ГЯ 75 15,99 5,36 16,5 181,95 106
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Кефір МПЛ 125 3,9 3,25 4,54 76,82 72
Полуниця свіжа/Яблуко свіже 80 0,32 0,21 2,45 13,97 121
Всього за сніданок: 95,63 27,59 17,26 52,5 497,89
Сніданок ІІ
Абрикоси свіжі/Черешня свіжа 80 0,53 0,1 9,6 32,53 123
Всього за сніданок ІІ: 0,53 0,1 9,6 32,53
Обід
Салат із свіжих огірків з цибулею 80 0,58 2,53 2,92 34,14 144
Суп-пюре з яйцем та фрекаделькою МПЛЯГ 200/14 7,41 4,55 18,47 144,6 182
Пиріг пастуший Я 187 15,93 5,088 23,414 201,94 118
Хліб цільнозерновий з сиром твердим ЯМПЛ 30/15 5,6 6,8 6,9 125,5 216
Компот із суміші  сухофруктів 180 0,41 18,89 70,29 83
Всього за обід: 29,93 18,968 70,594 576,47
Вечеря
Кабачки тушковані з томатами ГМПЛ 80 1,22 5,87 6,71 82,83 227
Омлет драчена МПЛГЯ 60 8,22 9,87 3,75 136,87 112
Каша гречана молочна МПЛ 200 5,7 5,13 28,33 195,33 234
Сік персиковий 180 0,18 28,62 122,4 153
Алича свіжа/Банани свіжі 80 0,16 0,08 6,32 34,0 237
Всього за вечерю:     15,48 20,95 73,73 571,43  
ВСЬОГО     73,53 57,278 206,424 1678,32

 

 

 

Вівторок 3 тиждень

 

Найменування страв Алергени Маса нетто, вихід готової страви Хімічний склад продуктів (г) Енергетична цінність

(ккал)

Номер технологічної картки
Білки Жири Вуглеводи
Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

                           Сніданок
Пюре морквяне 80 1,13 4,46 8,45 73,35 129
Банош по-гуцульськи з сиром твердим МПЛЗ 100/7 5,02 6,69 14,99 140,81 3
Паличка куряча ЯГ 60 14,12 5,0 7,38 134,35 115
Чай каркаде 180 0,54 19,06 77,5 223
Хліб цільнозерновий з сиром твердим ЯМПЛ 30/15 5,6 6,8 6,9 125,5 216
Персики свіжі/Яблуко свіже 80 0,72 0,08 8,32 34,4 198
Всього за сніданок: 27,13 23,03 65,1 585,91
Сніданок ІІ
Алича свіжа/Апельсин свіжий 80 0,16 0,08 6,32 34,0 237
Всього за сніданок ІІ: 0,16 0,08 6,32 34,0
Обід
Салат «Полонинський» 80 1,01 3,15 4,64 48,23 136
Борщ з картоплею зі сметаною МПЛ 200/7 1,87 4,97 13,93 104,61 12
Макарони відварні з овочами 120 4,03 2,77 25,83 145,17 95
Оладки курячі ГМПЛЯ 93 15,06 6,37 6,85 147,68 110
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Какао МПЛ 180 6,41 5,46 10,35 114,5 45
Всього за обід: 30,48 25,12 71,5 631,19
Вечеря
Салат із свіжої капусти 80 1,06 4,72 3,46 58,8 214
Каша пшенична в’язка ЗГМПЛ 100 2,7 1,89 16,71 96,13 65
Пудинг  сирно-морквяний МПЛЗГЯ 150 18,6 11,47 20,96 261,98 125
Ряжанка МПЛ 125 3,75 7,5 5,12 106,25 215
Сливи свіжі/Банан свіжий 80 0,48 0,16 8,0 38,4 122
Всього за вечерю:     26,59 25,74 54,25 561,56  
ВСЬОГО     84,36 73,97 197,17 1812,66

 

 

 

Середа 3 тиждень

 

Найменування страв Алергени Маса нетто, вихід готової страви Хімічний склад продуктів (г) Енергетична цінність

(ккал)

Номер технологічної картки
Білки Жири Вуглеводи
Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

                           Сніданок
Салат моркв’яно-яблучний МПЛ 80 2,02 3,4 8,52 69,82 148
Каша вівсяна в’язка ЗГМПЛ 100 2,7 3,25 12,84 90,02 54
Омлет з твердим сиром Я МПЛ 60 7,44 9,44 0,96 118,94 114
Кисіль молочний МПЛ 200 5,64 5,0 24,74 163,73 75
Полуниця свіжа/Яблука свіжі 80 0,32 0,21 2,45 13,97 121
Всього за сніданок: 18,12 21,3 49,51 456,48
Сніданок ІІ
Сік виноградний 180 0,9 26,1 106,2 152
Всього за сніданок ІІ: 0,9 26,1 106,2
Обід
Ікра з буряка 80 1,31 3,26 9,02 57,76 39
Суп український з галушками ГЯ 200/20 2,37 3,44 16,36 105,13 179
Каша перлова розсипчаста МПЛЗГ 100 3,05 1,96 22,13 119,4 64
М’ясо відварене в кисло-солодкому соусі Г 36/31 10,04 17,86 14,68 257,41 100
Йогурт МПЛ 125 5,12 1,87 7,37 71,25 212
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Всього за обід: 23,99 30,79 79,46 681,95
Вечеря
Томати свіжі 80 0,86 0,06 1,93 12,8 189
Картопляне пюре МПЛ 100 2,62 2,39 19,7 110,16 51
Шніцель рибний натуральний ЯГ 70 14,14 1,82 30,42 121,31 205
Компот із сухофруктів( кураги) 180 1,17 21,07 86,76 78
Хліб цільнозерновий з сиром твердим ЯМПЛ 30/15 5,6 6,8 6,9 125,5 216
Груша свіжа/Персик свіжий 80 0,32 0,32 8,8 33,6 122
Всього за вечерю:     24,71 11,39 88,82 490,13  
ВСЬОГО     67,72 63,48 243,89 1734,76

 

 

 

 

Четвер 3 тиждень

 

Найменування страв Алергени Маса нетто, вихід готової страви Хімічний склад продуктів (г) Енергетична цінність

(ккал)

Номер технологічної картки
Білки Жири Вуглеводи
Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

                           Сніданок
Огірок свіжий 80 0,64 0,06 1,82 10,4 109
Каша ячна розсипчаста ЗПГМЛ 100 3,33 2,03 22,22 120,88 70
Відбивна куряча Г 70 16,47 5,83 8,61 156,74 228
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Кефір МПЛ 125 3,9 3,25 4,54 76,82 72
Алича свіжа/Персик свіжий 80 0,16 0,08 6,32 34,0 237
Всього за сніданок: 26,6 13,65 53,41 469,84
Сніданок ІІ
Черешня свіжа/Банан свіжий 80 0,74 0,32 11,52 51,73 123
Всього за сніданок ІІ: 0,74 0,32 11,52 51,73
Обід
Салат із свіжих томатів 80 0,83 8,12 3,55 89,44 146
Суп селянський з перловою крупою та сметаною ЗПМПЛ 200/8 2,02 4,38      11,92 93,52 178
Тюфтелька куряча (з овочами) МПЛГЯ 88/32 15,58 6,61 15,06 184,03 190
Хліб цільнозерновий з сиром твердим ЯМПЛ 30/15 5,6 6,8 6,9 125,5 216
Сік виноградний 180 0,9 26,1 106,2 152
Всього за обід: 24,93 25,91 63,53 598,69
Вечеря
Салат із свіжої капусти 80 1,06 4,72 3,46 58,8 214
Булгур Г 100 10,8 4,9 75,2 110,00 263
Перець фарширований курячим м’ясом та рисом ЗПГ 150 16,7 7,47 20,11 211,2 117
Какао МПЛ 180 6,41 5,46 10,35 114,5 45
Сливи свіжі/Яблуко свіже 80 0,48 0,16 8,0 38,4 122
Всього за вечерю:     35,45 22,71 117,12 532,9  
ВСЬОГО     87,72 62,59 245,58 1653,16

 

 

 

 

П’ятниця 3 тиждень

 

Найменування страв Алергени Маса нетто, вихід готової страви Хімічний склад продуктів (г) Енергетична цінність

(ккал)

Номер технологічної картки
Білки Жири Вуглеводи
Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

                           Сніданок
Морква припущена з родзинками МПЛ 80 1,11 1,07 10,91 52,15 100
Каша манна в’язка на молоці ЗПГМЛ 200 8,2 7,42 31,38 225,29 235
Чай трав’яний 180 200
Хліб цільнозерновий з сиром твердим ЯМПЛ 30/15 5,6 6,8 6,9 125,5 216
Сливи свіжі/Груша свіжа 80 0,48 0,16 8,0 38,4 122
Всього за сніданок: 15,39 15,45 57,19 441,34
Сніданок ІІ
Сік яблучний 180 0,72 18,54 75,6 155
Всього за сніданок ІІ: 0,72 18,54 75,6
Обід
Кабачки натуральні смажені Г 80 0,98 2,88 8,01 58,61 43
Суп болгарський зі сметаною ЯМПЛ 200/5 2,22 3,48 14,62 97,88 169
Каша рисова розсипчаста ЗПГМПЛ 100 2,439 2,08 24,879 130,6 233
Риба варена з овочами 60 12,98 4,47 2,74 96,37 221
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Компот із суміші  сухофруктів 180 0,41 18,89 70,29 83
Всього за обід: 21,129 15,31 79,039 524,75
Вечеря
Салат із свіжих помідорів і огірків 80 0,79 3,96 3,65 51,46 145
Каша кукурудзяна з сиром твердим МПЛЗ 100 4,6 5,03 18,28 138,48 61
Гратен «Зебра» (запіканка сирна з какао) МПЛЗГЯ 155 19,14 13,95 19,84 283,03 28
Ряжанка МПЛ 125 3,75 7,5 5,12 106,25 215
Персики свіжі/Банан свіжий 80 0,72 0,08 8,32 34,4 198
Всього за вечерю:     29,0 30,52 55,21 613,62  
ВСЬОГО     66,239 61,28 209,979 1655,31

 

 

 

 

Понеділок 4 тиждень

 

Найменування страв Алергени Маса нетто, вихід готової страви Хімічний склад продуктів (г) Енергетична цінність

(ккал)

Номер технологічної картки
Білки Жири Вуглеводи
Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

                           Сніданок
Пюре морквяне 80 1,13 4,46 8,45 73,35 129
Банош по-гуцульськи з сиром твердим МПЛЗ 100/7 5,02 6,69 14,99 140,81 3
Кури з яблуками в сметані МПЛ 80 12,82 5,08 3,75 113,63 90
Ряжанка МПЛ 125 3,75 7,5 5,12 106,25 215
Полуниця свіжа/Яблука свіжі 80 0,32 0,21 2,45 13,97 121
Всього за сніданок: 23,04 23,94 34,76 448,01
Сніданок ІІ
Сік яблучний 180 0,72 18,54 75,6 155
Всього за сніданок ІІ: 0,72 18,54 75,6
Обід
Салат «Полонинський» 80 1,01 3,15 4,64 48,23 136
Суп овочевий зі сметаною МПЛ 200/5 1,74 3,74 10,27 79,78 175
Пюре з гороху з вершковим маслом МПЛ 100 11,26 2,38 25,4 168,2 126
Мафіни з овочами та твердим сиром ГЯМПЛ 90 17,04 7,79 7,68 159,99 98
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Компот із плодів сушених (кураги) 180 1,17 21,07 86,76 78
Всього за обід: 34,32 19,46 78,96 613,96
Вечеря
Салат із свіжих помідорів і огірків 80 0,79 3,96 3,65 51,46 145
Каша перлова розсипчаста МПЛЗГ 100 3,05 1,96 22,13 119,4 64
Гуляш курячий Г 43/24 13,22 4,34 5,43 115,59 30
Хліб цільнозерновий з сиром твердим ЯМПЛ 30/15 5,6 6,8 6,9 125,5 216
Какао МПЛ 180 6,41 5,46 10,35 114,5 45
Персики свіжі/Апельсин свіжий 80 0,72 0,08 8,32 34,4 198
Всього за вечерю:     29,79 22,6 56,78 560,85  
ВСЬОГО     66,03 66,0 189,04 1698,42

 

Середа 4 тиждень

Найменування страв Алергени Маса нетто, вихід готової страви Хімічний склад продуктів (г) Енергетична цінність

(ккал)

Номер технологічної картки
Білки Жири Вуглеводи
Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

                           Сніданок
Салат зі свіжих томатів з солодким перцем 80 0,94 2,1 4,83 39,79 141
Каша пшенична в’язка МПЛЗГ 100 2,71 1,9 16,8 96,57 65
Пудинг з курятини МПЛГЯ 80 14,53 5,73 4,08 128,61 122
Хліб цільнозерновий з сиром твердим ЯМПЛ 30/15 5,6 6,8 6,9 125,5 216
Кефір МПЛ 125 3,9 3,25 4,54 76,82 72
Яблука свіжі/Груша свіжа 80 0,32 0,32 8,32 36,0 196
Всього за сніданок: 28,0 20,1 45,47 503,29
Сніданок ІІ
Сік персиковий 180 0,18 28,62 122,4 153
Всього за сніданок ІІ: 0,18 28,62 122,4
Обід
Салат із редису 80 0,86 6,76 2,5 74,28 238
Суп із сочевиці з м’ясною фрикаделькою Я 200/17 11,45 4,04 17,41 159,08 172
Картопля тушкована з цибулею та томатом МПЛ 100 2,46 3,49 19,69 118,56 50
Котлета рибна любительська МПЛГЯ 90 12,48 3,16 5,88 119,0 87
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Компот із суміші  сухофруктів 180 0,41 18,89 70,29 83
Всього за обід: 29,76 19,85 74,27 612,21
Вечеря
Салат з моркви 80 0,94 4,08 10,04 75,6 219
Каша вівсяна в’язка ЗГМПЛ 100 2,7 3,25 12,84 90,02 54
Яблуко фаршироване сиром кисломолочним МПЛЯ 124 13,7 7,9 14,85 185,17 44
Молоко кип’ячене МПЛ 200 5,63 5,0 9,45 104,0 99
Алича свіжа/Банан свіжий 80 0,16 0,08 6,32 34,0 237
Всього за вечерю:     23,13 20,31 53,5 488,79  
ВСЬОГО     71,07 60,26 173,39 1726,69

 

 

 

Вівторок 4 тиждень

 

Найменування страв Алергени Маса нетто, вихід готової страви Хімічний склад продуктів (г) Енергетична цінність

(ккал)

Номер технологічної картки
Білки Жири Вуглеводи
Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

                           Сніданок
Морква припущена з родзинками МПЛ 80 1,11 1,07 10,91 52,15 100
Каша молочна пшоняна   МПЛЗП 200 6,95 8,63 24,04 181,94 255
Чай трав’яний 180 200
Хліб цільнозерновий з сиром твердим ЯМПЛ 30/15 5,6 6,8 6,9 125,5 216
Банани свіжі/Черешня свіжа 80 1,2 0,1 17,4 71,0 195
Всього за сніданок: 14,86 16,6 59,25 430,59
Сніданок ІІ
Полуниця свіжа/Апельсин свіжий 80 0,32 0,21 2,45 13,97 122
Всього за сніданок ІІ: 0,32 0,21 2,45 13,97
Обід
Огірок свіжий 80 0,64 0,06 1,82 10,4 109
Борщ Полтавський з галушками ГЯ 200/8/36 3,43 4,68 21,63 139,77 14
Плов із м’ясом курячим ЗМПЛ 150 15,35 17,51 25,23 320,88 236
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Сік виноградний 180 0,9 26,1 106,2 152
Всього за обід: 22,42 24,65 84,68 648,25
Вечеря
Томати свіжі 80 0,86 0,06 1,93 12,8 189
Макарони вироби  відварні          МПЛ 100 3,46 1,97 23,06 125,89 231
Вареники ліниві МПЛГЯ 120 18,39 8,96 48,07 344,76 21
Йогурт МПЛ 125 5,12 1,87 7,37 71,25 212
Яблука свіжі/Груша свіжа 80 0,32 0,32 8,32 36,0 196
Всього за вечерю:     28,15 13,18 88,75 590,7  
ВСЬОГО     65,75 54,64 235,13 1683,51

 

 

 

 

Четвер 4 тиждень

 

Найменування страв Алергени Маса нетто, вихід готової страви Хімічний склад продуктів (г) Енергетична цінність

(ккал)

Номер технологічної картки
Білки Жири Вуглеводи
Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

                           Сніданок
Салат із свіжої капусти 80 1,06 4,72 3,46 58,8 214
Каша ячна розсипчаста з цибулею ЗПГ 100 3,25 2,48 22,1 123,75 71
Котлета рублена з курятини Г 77 14,45 4,62 11,23 147,54 88
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Какао МПЛ 180 6,41 5,46 10,35 114,5 45
Черешня свіжа/Апельсин свіжий 80 0,74 0,32 11,52 51,73 122
Всього за сніданок: 28,01 20,0 68,56 567,32
Сніданок ІІ
Полуниця свіжа/Яблука свіжі 80 0,32 0,21 2,45 13,97 121
Всього за сніданок ІІ: 0,32 0,21 2,45 13,97
Обід
Кабачки натуральні смажені Г 80 0,98 2,88 8,01 58,61 43
Суп болгарський зі сметаною ЯМПЛ 200/5 2,22 3,48 14,62 97,88 169
Каша гречана розсипчаста МПЛ 100 5,2 2,92 25,65 150,28 60
Шніцель зі свинини Г 80 11,9 19,15 11,17 262,02 204
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Сік персиковий 180 0,18 28,62 122,4 153
Всього за обід: 22,58 30,83 97,97 762,19
Вечеря
Пюре бурякове 80 1,31 4,46 9,85 80,73 129
Каша пшоняна з фруктами МПЛЗ 100 3,37 2,71 28,5 149,47 67
Яєчня з помідорами Я 75 5,59 6,69 2,33 91,06 210
Ряжанка МПЛ 125 3,75 7,5 5,12 106,25 215
Банани свіжі/Абрикос свіжий 80 1,2 0,1 17,4 71,0 195
Всього за вечерю:     15,22 21,46 63,2 498,51  
ВСЬОГО     66,13 72,50 232,18 1841,99

 

 

 

 

П’ятниця 4 тиждень

 

Найменування страв Алергени Маса нетто, вихід готової страви Хімічний склад продуктів (г) Енергетична цінність

(ккал)

Номер технологічної картки
Білки Жири Вуглеводи
Сад 

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

Сад

4-6(7) років

                           Сніданок
Морква тушкована у сметані МПЛГ 80 1,32 4,61 10,96 85,93 101
Каша манна в’язка на молоці ЗПГМЛ 200 8,2 7,42 31,38 225,29 235
Чай каркаде 180 0,54 19,06 77,5 223
Хліб цільнозерновий з сиром твердим ЯМПЛ 30/15 5,6 6,8 6,9 125,5 216
Сливи свіжі/Апельсин свіжий 80 0,48 0,16 8,0 38,4 122
Всього за сніданок: 16,14 18,99 76,3 552,62
Сніданок ІІ
Сік виноградний 180 0,9 26,1 106,2 152
Всього за сніданок ІІ: 0,9 26,1 106,2
Обід
Огірок свіжий 80 0,64 0,06 1,82 10,4 109
Суп гороховий з грінками Г 200/20 7,0 4,85 28,12 184,27 170
Картопляне пюре МПЛ 100 2,62 2,39 19,7 110,16 51
Тюфтелька рибна в сметанно-томатному   соусі          МПЛГ 90/45 13,5 8,85 14,55 190,15 191
Хліб цільнозерновий Я 30 2,1 2,4 9,9 71,0 213
Компот із суміші  сухофруктів 180 0,41 18,89 70,29 83
Всього за обід: 26,27 18,55 92,98 636,27
Вечеря
 Горошок овочевий відварний МПЛ 80 4,33 4,17 11,96 99,22 27
Голубці ліниві з курячим м’ясом МПЛЗ 200 18,21 7,43 17,38 208,21 26
Кефір МПЛ 125 3,9 3,25 4,54 76,82 72
Алича свіжа/Банан свіжий 80 0,16 0,08 6,32 34,0 237
Всього за вечерю:     26,60 14,93 40,2 418,25  
ВСЬОГО     69,91         52,47 235,58 1713,34

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *